0 Läs mer >>

Nu kommer mina sista bilder från konserten på Ullevi.
Vilken kväll! Jag vill uppleva den igen.
Och igen.
Och igen.
Och igen.
 
"Försök hålla kvar vid drömmen, för att det är precis en sån dröm, även om den inte är realistisk och även om den inte går att uppfylla, som får en att hålla hakan lite högre i tillvaron."
- Håkan Hellström -

Ullevi 7 juni 2014 - ...

0 Läs mer >>

Finns det nåt finare än vattendroppar på kaprifolblad? Ja, det gör det säkert men jag tycker det är så himla vackert! Så efter häromdagens regnväder gick jag ut och knäppte lite bilder i trädgården.
De senaste dagarna har jag bara latat mig och glott på Sherlock för det mesta, men nu kom jag just hem från en lång powerwalk så nu kan jag faktiskt kolla på serier med gott samvete, haha.
 
God kväll!

Drops

0 Läs mer >>
Bild lånad från Expressen
Jag har aldrig riktigt varit en tv-seriemänniska direkt, såvida det inte gäller realityserier typ som tävlingar och sånt. Men på senare tid har jag fastnat helt och håller för Sherlock. De flesta av er vet säkert vilken serie jag menar och många av er har nog sett serien.
Så först nu har jag börjat kolla på Sherlock trots att serien är från 2010. Dock gäller det ju första säsongen, det görs ju nya episoder fortfarande. Och jag är helt såld på Sherlock! Det är roligt, det är spännande, det är intressant, lite läskigt ibland och ännu mer spännande! Cliffhangern mellan säsong 1 och 2 var helt galet spännande, men som tur är kan man ju tack vare streamingsidor kolla vidare på nästa säsong direkt, haha.
 
Så för att summera mitt extremt luddiga inlägg om Sherlock, se serien, den är löjligt bra!
 
 

Mr. Sherlock Holmes

0 Läs mer >>

Jag satt och kollade igenom familjens gemensamma kamera nu på förmiddagen och hittade en bild på mig själv som jag inte lagt märke till förut. Bilden är tagen vid vår sommarstuga på Öland. Älskar dimman, det var så roligt att fotografera där. Och tydligen tyckte mamma också det och tog den här bilden. Skoj!
Om ni vill se fler bilder så ta en titt på mina gamla inlägg Dimmigt landskap och Dom dimmiga dagarna.
 
Ha en fin dag!
 

Fångad på bild

0 Läs mer >>

Wow, idag har det verkligen varit åskväder! Det har dånat så fönsterrutorna skallrat, jag gillart! Tycker det är mysigt. Men nu är det fint väder igen, så då kan man sitta på balkongen och blogga.
Fast jag har i och för sig suttit på balkongen ändå när det åskade, med filtar, tända ljus, rökelse, en bok och lite nötter. Mysigt!
 
Har städat mycket idag men var lite okoncentrerad på grund av åskan och regnet, jag ville ju ta chansen att fotografera hela kalaset. Så jag städade lite, fotade lite, städade lite, fotade lite och höll på så tills det var klart. Dagens bilder är väldigt ofokuserade, men jag gjorde så med mening eftersom jag tyckte det blev en cool effekt. Åsk- och regnoväder känns inte så fokuserade direkt.
 
Bilderna är dessutom oredigerade eftersom jag tycker det var coolt så.
(Nej, jag är bara lat.)
 

Ofokuserat

0 Läs mer >>

Wow. Kolla hur mycket folk det var på Ullevi. Men långt ifrån alla fick plats på mina bilder. Nästan 70 000 personer. En publik, ett stort pulserande hjärta som dunkar i takt med Håkans musik.
 
När Håkan skulle göra entré gick han inte direkt upp på scenen, utan gick längs med kravallstaketet och hälsade på sina fans. Och plötsligt så tog han min utsträckta hand i ett fast grepp och såg in i mina ögon och sa glatt "Hej!". Jag minns inte vad jag sa. Jag minns inte om jag sa något överhuvudtaget. Men jag minns att resten av världen försvann och allt som fanns var Håkan framför mig. Kalla mig galet fan, men så kändes det. När han gick vidare stod jag bara och glodde på min hand och trodde inte det var sant. Men det var det. Hallelu!
 
Jag stod så nära! Han var där, rakt framför näsan på mig!
 
Det var det lyckligaste kvällen i mitt liv.
 
Mer bilder kommer!
 

Han tog min hand!

1 Läs mer >>
 
Så kom äntligen dagen då jag åkte tillbaka till underbara Göteborg och även dagen då jag skulle få se älskade Håkan Hellström. Jag hängde lite på gräset med nya och gamla vänner innan vi begav oss till Ullevi för att köa. Kom dit cirka två timmar innan förbandet startade och stod tillsammans med tiotusentals människor och trängdes.
Efter bara någon timme blev vi insläppta och jag och mina kompisar lyckades på något helt otroligt sätt hamna allra längst fram vid kravallstaketet! Av nästan 70 000 personer så stod vi längst fram på Nordens största spelning genom tiderna! HELT OTROLIGT.
Inte undra på att man var så lycklig att man inte visste vart man skulle ta vägen! Har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv.
 
Fler bilder kommer såklart, jag vill inte visa alla på en gång, haha.
 
Härmed får Håkan en egen kategori på bloggen!
 

Älskade Göteborg, äls...

0 Läs mer >>

Då var det dags att lägga upp lite fler bilder från Hamburg tycker jag. De här bilderna är tagna första dagen, alltså samma dag som vi kom dit. Vi hade precis avslutat vår första lilla stadsvandring och gick till en stor så kallad food market för att äta. Där fanns allt från indisk mat till kinesisk, amerikansk, sushi, italiensk mat o.s.v. Men jag är väldigt känslig mot stark och "okänd" mat så jag vågade mig inte på något speciellt, så det fick bli Subway, haha.
 
Efter maten gick vi in i en liten kioskliknande butik och hittar en gigantisk ölburk som rymmer en hel liter öl! Det är svårt att visa på bilden hur stor den var, men typ som ett mjölkpaket kanske. Det märks att man är i Tyskland, haha. Sen tog vi bilder på varandra utanför food marketen, fina vänner och fina lärare! Efter det gick vi hem och spelade biljard.
Bra första dag i Hamburg!

I och med att jag har bytt tema på bloggen så kan jag ha större storlek på bilderna i inläggen. Förr låg mina bilder på 600 px, men numera ligger de på 1000px. Det är nästan lite för stort.
 
Eller vad tycker ni?
 

Die großen Bier

0 Läs mer >>

Jaa, vad händer med bloggen egentligen? Jag har liksom varken haft tid, ork eller lust att blogga, men nu har jag faktiskt både tid, ork och lust så då gäller det att passa på!
Egentligen har jag inte så mycket att blogga om idag, men jag kände för att byta design på bloggen, så det har jag gjort. Tyckte den förra var så himla tråkig, så nu blev det ett polaroidtema istället. Det ser ganska trevligt ut, sen får vi se om jag bryr mig om att redigera det eller behålla grunddesignen.
 
Mer än så hade jag inte riktigt att säga idag. Bilden tog jag bara för att ha en lagom tråkig bild som inte kräver någon vidare förklaring, haha.
 
Ha det fint, snart åker jag till Göteborg och lever livet!

Ny bloggdesign