0 Läs mer >>
Brottningsmatch!
 Sovpaus!
 
Hela gänget tar en tupplur :)
Har ni sett vilka sötnosar jag har gullat med idag? Mina kompisar Nellie och Charlie är ägare till dessa små kattungar och de är mycket medvetna om hur mycket jag älskar katter, så idag kom jag och hälsade på och fick även följa med till Nybro och spana in deras lägenhet de flyttar till de närmsta dagarna. Fantastiskt fin, det är nästan så att jag vill följa med i flytten, haha.
 
Idag mår jag ännu bättre och är så himla glad! Hejdå körtelfeber!

Kittens

0 Läs mer >>
Yeeees!
Äntligen börjar jag känna mig frisk! Jag var väl inte dålig i mer än en vecka, men det är den längsta och värsta veckan jag någonsin varit med om. Jag har haft riktigt, riktigt ont i halsen, svalget och örat dygnet runt i fem dagar, men i natt tror jag faktiskt att jag sov hela natten utan att vakna och nu har jag faktiskt inte ont i halsen alls, såvida jag inte sväljer. Så nu är jag så glad att jag skulle vilja skutta runt och sjunga som en galning, men det är bäst att låta bli, haha. Nu väntar väl en månad med mycket vila, men jag kan nog gå till skolan på måndag igen. Tjoho!
 
(Ursäkta blogguppehållet, men jag har inte orkat göra annat än att ligga ner hela dagarna, hehe)
 
 

Äntligen!

2 Läs mer >>
Igår kom mamma och pappa hem från affären med det senaste numret av FOTO till mig. Det var skoj och tidningen är fylld med en massa spännande läsning. Det blev en liten tröst efter att jag varit och pratat med en läkare om mitt halsont. Dessvärre sa han att det inte såg speciellt bra ut. Troligtvis är det körtelfeber, så jag kommer nog inte få gå till skolan på flera veckor... Känns jättetråkigt eftersom vi just skulle börja med vårt första projekt, en stor konsert. Jaja, jag tycker inte om att klaga. Dock gör det väldigt, väldigt ont.
 
 
Nån som har tips på vad man kan göra när man är sjuk? =)
 
 

Typiskt Alltså...

0 Läs mer >>

De här bilderna tog jag i samband med lavendel-bilden och bilden på min katt. Makro är riktigt skoj, och det var till och med så pass att jag inte fick syn på larven i andra bilden, förrän jag tittade på bilderna. Undrar hur det skulle vara att vara pyttepytteliten och gå runt i sin egen trädgård. Haha, lustig tanke, men jag kom att tänka på nån film jag såg när jag var liten och just det hände. Om det hade varit jag, skulle jag gått direkt till våra smultron och plockat ett, haha.
 
 

Mer Makro

0 Läs mer >>

Jag kom ju på att jag fortfarande hade lite bilder kvar att visa från fotopromenaden med Simon. Så här har ni dem! Under hur långt avstånd det är mellan först och sista bilden. Fem kilometer eller nåt sånt kanske. Trevligt med långa rundor!
Idag har vi spelat sambarytmer i skolan, superkul! Dock har jag fått problem med halsen som gör att jag inte kan sjunga, toppen... Jaja, det blir nog bra snart!
 
Alla typer av halsont botas med glass - Citat av mig (kom just på det, haha)
 
 

Fler Bilder Från Prom...

0 Läs mer >>
 
Idag har jag flippat ut lite när det gäller redigeringen, men jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet! Egentligen hade jag ingen direkt tanke från början utan redigerade lite på måfå, men sen gled jag in på det lite mörkare, läskiga spåret. Det är nästan så jag tycker att min egna lilla fluffboll till katt ser lite läskig ut, haha :)
 
Åh, just det, idag var det första dagen på min nya skola och musikutbildningen. Trivs redan som fisken i vattnet!
 
 

My Little Lion

0 Läs mer >>

Igår när jag var ute och fotade lite lavendel blev det att jag stannade kvar ute och kravlade runt i gräset ett tag och fotade allt möjligt. Jaa, gräs till exempel, haha. Makro är nog mitt favoritläge när det gäller foto, så det blev en hög sådana bilder. Just den här bilden blev lite halvbra eftersom fokusen lade sig på ett lite lustigt ställe, men det tycker jag inte gör något egentligen, då får man "leta" efter den när man kollar på bilden.
 
Anledningen till att det blev ett före-efter-inlägg idag är att jag återigen slogs av hur stor skillnad det kan bli på bilder, även om man bara gör små förändringar. Här har jag verkligen bara gjort småjusteringar som tog ett par minuter, men jag tycker själv att bilden blev många gånger bättre och originalet ser blekt ut i jämförelse.
 
Imorgon börjar min musikutbildning på Högalid, tjoho!
 
 

Grass - Före Och Efte...

0 Läs mer >>

Tidigare idag när jag gick ut i trädgården fick jag syn på en liten lavendelkvist som fortfarande blommade, så jag tog med den in bara för att sitta och lukta på den, de luktar ju så gott. Sen slog det mig hur roligt uppbyggd blomman är, av "kronblad" som består av tre tjocka knoppar och som växer på varsin sida av stjälken. Det är svårt att förklara, men hittar ni en egen lavendelkvist att sitta och vrida och vända på så förstår ni nog =)
 

Lavendel

0 Läs mer >>

Här är ytterligare ett av banden jag såg på stadsfesten, Essens heter de. De är också från Kalmar och första gången jag hörde dem var för drygt två år sedan. Fast då gick de under namnet YellowEnd och skrev låtar på engelska. Sedan dess har jag hunnit se dem så många gånger att jag tappat räkningen, haha. De är riktigt bra! Under tiden som gått har jag hunnit lära känna killarna, kul! Men nu har de som sagt bytt namn till Essens och skriver svenska låtar istället. Kul att se dem utvecklas! Även de har såklart en hemsida, så ta en titt och läs mer om dem och lyssna på deras musik!
 
Igår var pappa och jag funktionärer på Iron Man här i Kalmar. För er som inte vet vad Iron Man är så är det ett stort triathlon som lockar folk från i stort sett hela världen. Nästan 2000 var de som tävlade igår och tog sig igenom ca 3,8 km simning, 18 mil cykel och till sist 4 mil löpning. Helt galet att de orkar!  Det var riktigt kul att se!
 
Ha en fortsatt bra dag!
 
 

Essens

0 Läs mer >>
 
Det här är Phisheye, ett band härifrån Kalmar som uppträdde på Kalmar Stadsfest. På första bilden ser ni Rickard, en arbetskamrat till mig. De har en riktigt grym stil och bjöd på riktigt bra låtar. Vill ni veta mer om dem så gå in på deras hemsida där ni kan lyssna på deras musik med mera! Snart ska de upp till Stockholm och spela, kul! Så in på hemsidan och lyssna! Linnet på bilden längst ner köpte jag av Rickard, jag tycker det är jättesnyggt!
 
Ha en bra dag!
 
 

Phisheye

0 Läs mer >>
Jaha, då kom dagen då jag fyller 19. Hurra, hurra! Äh, 19 är ju inget vidare egentligen, det är ju bara ett onödigt mellan-år. Men visst är det trevligt att bli uppvaktad, haha. Jag fick både det ena och det andra, en parfym, busskort, presentkort på MediaMarkt, Casanovas memoarer (bok) och bäst av allt, en Håkan Hellström-tröja! Blev jätteglad för alla grejer. Dessutom har mamma bakat en blåbärspaj till mig, det godaste jag vet. Mums!
 
Idag har jag knappt gjort någonting mer än att slappa, men ikväll ska jag iväg på lite filminspelning. Ska bli kul =)
 
 

19 År

0 Läs mer >>
 
I Kalmar har vi årligen en stadsfest som pågår under tre dagar och erbjuder lite olika idrottsevenemang och väldigt mycket musik, plus en hel del barnaktiviteter. En av kvällarna spelade Amanda Jenssen på Stortorget, så jag och några kompisar drog dit, efter att ha sett vår kompis Rickard uppträda med sitt band Phisheye på en annan scen (skriver om dem en annan dag). Dock stannade jag inte länge under Amanda Jenssens spelning eftersom jag skulle vidare och se mina kompisar spela en halvtimme senare, men några låtar hann jag höra, och som ni ser hann jag även knäppa ett par bilder. Det var kul att se henne, hon har en riktigt härlig och egen stil. Tummen upp!
 
Just det, det här triathlonet jag pratat om vid flera tillfällen, om någon kommer ihåg. Jag hoppade faktiskt av ungefär en vecka i förväg. Under sommaren har jag inte haft tid eller ork till att träna och jag fick se att det var många, många hundra som anmält sig, vilket betyder att det skulle bli trångt under simdelen. Så av säkerhetsskäl hoppade jag av. Dessutom hade jag ändå inte kunnat vara med, eftersom jag var sängliggande med nåt influensa-liknande under tävlingen. Men jag ska i alla fall vara funktionär under Iron Man på lördag, ska bli ascoolt!
 
 

Amanda Jenssen

0 Läs mer >>
 
Igår åkte Ellen, Lisen, Viktor, Måns och jag upp till Ölands norra udde och gick på väsenvandring i Trollskogen, ett naturreservat. Det var så fint, och riktigt spännande, fast det är anpassat för barn. Men anledningen till att vi åkte upp, var att vår arbetskamrat Ylva var guiden och visade oss runt. Ni ser henne på sista bilden, utklädd till en faun. Jättecoolt! Vi fick se både älvdrottningen och troll minsann!
Innan vi kom fram åkte vi på lite road trip och hade middagspicknick vid havet. Dock hann vi bara sitta där i fem minuter eller nåt sånt innan himlen öppnade sig och vi flyttade in i bilen istället.
Självklart hade jag dumt nog lämnat kameran hemma eftersom jag kände på mig att det skulle regna (vilket det också gjorde), så mobilkameran fick duga. Kul kväll!
 
 

Trollskogen

1 Läs mer >>

Åh, vad gott det var med kräftor och västerbottenpaj häromdagen! Nu vet man att det är augusti, haha. Jag vet inte om det finns nåt visst datum då det är kräftpremiär, men på min födelsedag är det surströmmingspremiär i alla fall, usch.
 
Nån av er som gillar kräftor? =)
 
 

Kräftpremiär

0 Läs mer >>

Här är ett till gäng bilder från bröllopet jag fotade för tre veckor sedan. Gillar speciellt första bilden. Tänk att det redan har gått tre veckor! Vart tog tiden vägen egentligen? Imorgon är det sista arbetsdagen på säsongen och jag får lite semester innan skolan börjar. Jisses, jag hänger inte med längre, haha.
 
 

Fler Bilder Från Bröl...

0 Läs mer >>

Min kompis Lisen är en riktig höjdare på eldpoi, det ni ser på bilden. Man slungar brinnande eldklot i kedjor och gör olika mönster, så det blir nästan lite som en dans. Jag har själv utövat den här "cirkuskonsten" flera gånger, men det var ganska längesedan, så jag provade på härom kvällen (samma kväll som jag tog bilderna). Det gick ganska bra, förutom när jag brände av armhåret på min högra överarm, haha. Det ser lite skoj ut, hehe.
Det var inte det lättaste att fotografera, men här är några av bilderna i alla fall =)
 
 

Eldpoi