0 Läs mer >>

Det här är ytterligare en bild från en fotografering jag medverkade på för två och ett halvt år sedan. Det känns inte alls som om det var längesedan, men tiden går ruskigt fort ibland. På bilden är jag 16. Om två veckor blir jag 19. Vad hände med tiden egentligen, haha?
 
Foto: Anna Tuväng
 
 

En Bild För Länges...

0 Läs mer >>

Här är några bilder jag tog i trädgården för några dagar sedan. Vi har en blomkruka full av små prästkragar som är väldigt söta, så jag gav mig på att knäppa lite kort på dem. Jag valde dessutom att göra bilderna svartvita som omväxling, alla vet ju ändå hur prästkragar ser ut, haha.
 
Nu ska jag redigera fler bilder från bröllopet!
Ha en fin kväll!
 
 

Small Daisies

0 Läs mer >>

Självklart kunde jag inte låta bli att köpa lite Håkan-prylar efter konserten, haha. Det blev en tröja, en väska och ett linne till slut. Linnet är egentligen ett kill-linne, men alla tjejmodeller var slut, och minsta storleken som var kvar bland killarnas linnen var storlek medium. Så det blev nästa som en liten klänning istället, haha. Jag har använt grejerna rätt mycket redan, speciellt väskan. Den använder jag varje dag =)
 
Nu har jag ju varit dålig på att blogga igen, men som många gånger tidigare har jag inte haft tid. I förrgår var jag till exempel ute på mitt första stora fotouppdrag, ett bröllop. Det var fantastiskt kul att få äran att fota Sandras och Ingemars bröllop, och de var så vackra att jag blev helt rörd under vigseln. Jag är väldigt glad för deras skull och önskar dem all lycka i livet!
 
 

Minnen Från Konserten

0 Läs mer >>

Imorgon klockan 6 ringer väckarklockan och jag och fotoutrustningen ska sätta oss på ett tåg till Nybro för att fota bröllopet jag skrivit om ett par gånger tidigare. Jag börjar bli ganska nervös, men jag hoppas att det ska gå bra. Jag har skrivit ut en lista på olika "photo moments" som jag ska hålla utkik efter, så jag känner mig ganska förberedd. Just nu står båda kamerorna på laddning och minneskorten är tömda. Tjihoo!
 
Just det, i fredags fyllde bloggen ett halvår minsann. Grattis lilla bloggen, haha.
 

Getting Ready

0 Läs mer >>
 
Vi tog en tur ut på B-bryggan
Och bara andades sommaren
Är det inte konstigt hur man kan falla
När man lyser som starkast
Som ett stjärnfall över mörka himlar
 
Men stjärnor är ju bara rymdskrot
Kanske är vi samma sak
Men jag vill ändå tro
Att vi är något mer
Rymdskrot med lite guld i kanten
 
Text: Jag
 
 

Rymdskrot

0 Läs mer >>
Mina favoritbilder från konserten
Bästa låten under kvällen måste nog ändå vara Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg. Jag satt och räknade lite på hur många låtar han körde och jag fick det till 21 stycken.
 
I förrgår var jag på Kalmars biopremiär av filmen Känn Ingen Sorg som är baserad på Håkans låtar. Den var helt fantastisk bra och jag vill bara se den igen och igen och igen. Så om du inte har sett den, se den (och ta med mig, haha)
 
Nu blir det städning!
 
 

Känn Ingen Sorg

0 Läs mer >>

Så kom han äntligen ut på scenen. Så nära, men ändå så långt borta, haha. När vi blev insläppta blev vi tillsagda av vakterna: Inte springa. Visst, tänkte jag och sprang det snabbaste jag kunde tills jag kom fram till scenen.
Håkan gick in i konserten så mycket att han rev sönder sitt linne. Hans mellansnack innehöll så mycket bra saker.
 
Om någon säger något fint till dig, ta det då i famnen och sov med det.
 
Fortsätt. Fortsätt. Fortsätt. Fortsätt. Fortsätt. Du är snaaaaart där.
 
Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Fler bilder kommer framöver.
 
 

Håkan Hellström

0 Läs mer >>
 
Så här såg det ut strax innan insläpp på konserten igår. Men jag behövde knappt stå i kön, eftersom jag köade så långt i förväg. Så jag slank in som nummer 60 eller nåt, yes! Kön var flera hundra meter lång... Sammanlagt 7 timmar satt jag och väntade på att konserten skulle börja, och det var helt och hållet värt varenda minut i den 27-gradiga solen. Som ni ser var sjömansskjortan så klart på tillsammans med en matroskeps jag köpte i Venedig.
Tyvärr får man ju inte ta med kameror in på konserter, så jag fotade med mobilen istället. De bilderna får ni se imorgon!
 
Hej svejs!
 
 

Timmarna Innan

1 Läs mer >>
 
Här är några extra bilder från kaninfotograferingen härom dagen. Somliga ville vara med på bild, andra vände baksidan till, haha.
Nu börjar jag bli riktigt nervös, hihi. Snart ska jag åka till Borgholm och börja köa. Jag lär sitta där i cirka fem timmar i 27 grader, så jag ska ta med mig vätskeersättning, ett paraply, en tidning och lite annat smått och gott som kan vara bra att ha. Sen kör vi!
 
Lyckliga, lyckliga dag!
 
 

Fler Kaniner

0 Läs mer >>
Titta vad jag hittade (snodde från ett elskåp) idag!
Imorgon gäller det. Jag har väntat i ett halvår och imorgon är det äntligen dags! Imorgon är det jag, sjömansskjortan och kameran som åker till Borgholms slottsruin och har the time of our lives.
 
♥Kärlek♥
 
 

Dagen Innan Konserten

0 Läs mer >>
 
Igår efter jobbet gick jag upp på slottsvallarna med kameran och spanade efter ett gäng kaniner jag sett några dagar tidigare. Det tog inte alls lång tid innan de kom fram och de var inte speciellt skygga heller, så jag kom riktigt nära. De är väl troligtvis vana vid alla turister som går på vallarna varje dag.
Det är riktigt imponerande att de klättrar runt på de branta partierna på vallarna, känns som att de borde trilla ner egentligen. Men kaniner är ju ganska smidiga små filurer.
 
Ha en trevlig dag alla läsare!
 
 

Familjen Kanin

0 Läs mer >>
Hmm, vad ska nu detta bli?
Chokladmuffins!
Detta var vad jag sysslade med innan jag åkte till jobbet i förmiddags. Imorgon kväll ska vi ha lite personalmys hemma hos mig, med en massa Singstarsång och altanhäng, så jag tänkte att jag kunde baka nåt gott. Det är roligt vilken skillnad det blir i färgerna beroende på vilket ljus man fotar i. Ta till exempel bild två och tre. Tvåan är tagen i ljuset som kom in från fönstret och trean är tagen under lampan i köksfläkten.
 
"Det bästa med att baka är att äta upp den smet som blir över"
Citat av mig.
 
 

Bakning