Torsdag Och Allt Vad Det Innebär

Först och främst: Grattis till min mamma på födelsedagen! Tyvärr kommer jag inte kunna vara hemma så mycket idag, just nu sitter jag i skolan, men pappa, brorsan och jag firade henne på morgonen med paket :) Sen gav jag mig av till skolan i snöstormen, på cykel... Inga vurpor, men svårt att se var det. Väl framme i skolan var det dags för mig att hålla ett föredrag och blodet och vårt försvar på naturkunskapen. Jättekul var det och det var superkul att lyssna på vad de andra hade skrivit om också. Nu ska jag snart iväg på en återträff med luciagänget som troligtvis kommer hålla på ända till ikväll, men det ska bli roligt.
Nu börjar det märkas på de elever som ska med till Idre att vi närmar oss avresedagen. Kl. 05.00 på söndag morgon går bussen och vi ska upp till det 20 grader kalla vinterlandskapet och tälta, åka skidor, busa i snön och lära oss allt om vinterfriluftsliv. Smått nervös, men taggad på samma gång. 
Bilderna då. Så här såg det ut för ungefär ett år sedan. Solen sken och värmde och vitsipporna blommade för fullt. Nu är det snö, snö, snö och på sina ställen lite snö. Jaja, vetskapen om att det faktiskt kommer en vår förr eller senare får väl muntra upp en lite :)

Kommentera här: